Tel: +32 496 810 851

CONTACTEER ONS

Soms bijten we...maar niet naar onze klanten!

NEEM CONTACT OP


Het is de natuurpracht, het juiste moment en vooral de sfeer die een beeld maken tot wat het is’. Dankzij Jeffrey ga je fotografie op een andere manier bekijken en vind je zelf ook nieuwe, originele invalshoeken voor foto’s met net zo’n hoog waw-gehalte als die van Jeffrey zelf.

Met zorg stelt Jeffrey lezingen, workshops, e-books en cursussen samen. Hij zorgt ervoor dat je zijn fotografietechnieken op alle mogelijke manieren kan aanleren, of het nu in een zaal met 700 nieuwsgierigen is, met z’n vieren in een zodiacbootje op een schuimende zee of thuis achter je computerscherm. Jeffrey combineert het liefst zijn twee grootste passies: fotografie en lesgeven. Hij krijgt een boost als hij mensen kan inspireren en wordt gelukkig van cursisten die nieuwe technieken onder de knie krijgen en prachtige resultaten behalen met hun foto’s.
Zelf blijft hij zijn foto’s naar ongekende hoogten tillen door jaarrond op alle mogelijke locaties te fotograferen. Vaak als reisbegeleider op fotografiereizen van STARLING, soms ook alleen en puur voor de allerbeste foto’s.

Neem een kijkje in het aanbod en aarzel niet om ons te contacteren.


 

CONTACTFORMULIER

Jouw Naam (verplicht)

Jouw Email (verplicht)

Onderwerp

Bericht