Tel: +32 496 810 851

JEFF’S FOTOSCHOOL

JEFF’s FOTOSCHOOL


Momenteel is enkel een online lidmaatschap nog mogelijk. Op die manier kan je vanop afstand alle lessen volgen en ook van alle voordelen genieten!

GRATIS TESTEN

Ben je niet zeker of het iets voor jou is? Dan kan je je hier registreren voor een 7-dagen probeerversie en bekijk de eerste les.


WAT IS DE FOTOSCHOOL?

Sinds twee jaar heb ik het onderwijs vaarwel gezegd en ben ik tot op heden fulltime met natuurfotografie bezig. Van je hobby je beroep maken, is iets waar velen van dromen en ik ben zeer blij dat ik het heb kunnen verwezenlijken. Toch mis ik het onderwijs, met name de avondschool. Tijdens een cursus krijg je iedere week dezelfde mensen over de vloer waardoor je elkaar beter leert kennen en je er, als docent, een speciale band mee schept.

In dat opzicht ben ik naar “de gulden middenweg” beginnen zoeken en lanceer ik met trots deze combinatie van avondschool en fotoclub om zo terug les te geven met een sociaal aspect. Want ik besef ook dat niet enkel het cursus-volgen belangrijk is, maar ook het gezellig samenzijn!

WAT HOUDT DE FOTOSCHOOL IN?

Je betaalt jaarlijks lidgeld en dat geeft je recht op:

1. TOEGANG TOT 6 BIJEENKOMSTEN PER JAAR

Tijdens een bijeenkomst geef ik telkens een les/presentatie. Dit kan gaan over techniek, software, materiaal, handige apps, tips ’n tricks, een visie, fotobewerking, een (foto)bespreking, etc.  De lessen zijn zo opgesteld en zo afwisselend dat ieder op zijn niveau er iets aan heeft en het niet verveelt.

GOED OM WETEN

Er wordt van iedere les een video gemaakt en deze komt dan achteraf op de website. Indien je een les niet aanwezig kan zijn, kan je die achteraf nog bekijken en mis je dus niets!

Kan je geen enkele les aanwezig zijn, dan is een  online lidmaatschap misschien iets voor jou? Op die manier kan je vanop afstand alle lessen volgen en ook van alle voordelen genieten!

2. EEN SOCIAAL KADER

Het is niet de bedoeling dat je naar de les komt en dat ik je daarna naar huis stuur. De locatie is toegankelijk van 18.30u tot 23.00u. Zelf geef ik van 19.30 tot 21.30 les. De overige uren vul ik graag in met gezellig samenzijn en jullie vragen te beantwoorden. Want nieuwe vrienden maken is ook belangrijk en van elkaar kan je ontzettend veel leren!

3. JOUW VRAGEN BEANTWOORD!

Op regelmatige basis organiseer ik een live sessies waar ik jullie vragen beantwoord, waar ik wat over beeldbewerking toon en waar ik wat resultaten van mijn reizen bespreek. Achteraf worden de video’s op de website (www.jeffsfotoschool.eu) gepubliceerd.

4. EXTRA’S

  • Vrije opdrachten & Inspiratie zodat je telkens weet wat (en waar) te fotograferen.
  • Een persoonlijke hulplijn. Tijdens de bijeenkomsten krijg je de kans om mij persoonlijk vragen te stellen.
  • Een intern platform op Facebook waar we elkaar met foto’s inspireren.
  • 50% korting op het aanbod van online cursussen.
  • Leden krijgen als eerste de kans om zich op een workshop in te schrijven.
  • Jaarlijks wordt er een gezellige daguitstap gepland en misschien iets meer šŸ˜‰


LOCATIES

Momenteel gaat de Fotoschool op 3 locaties in BelgiĆ« door; in Oost- en West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

Er worden maximum, per locatie, 40 deelnemers toegelaten. Dit houdt natuurlijk in dat het in die zin afwijkt van een fotoclub dat enkel ik vooraan zal staan praten. Vragen stellen, kan natuurlijk en daar wordt ook extra tijd voor uitgetrokken.

Jullie meningen en wensen zijn belangrijk. Ook ik zal naar jullie luisteren en daarop het programma afstemmen zodat jullie het optimale uit de fotoschool kunnen halen.

ENKELE ONDERWERPEN VAN JAAR 1

Fotografie: Gebruik van filters (ND, Polarisatie, …), Kleurleer, Scherpe foto’s, Vogels fotograferen, Focus Stacking, technieken in macro, Licht meten en belichting, alternatieve witbalans, flitsen, zwart-wit, sterren, melkweg, sterrensporen en veel meer!
Nabewerking: Gebruik van het bereikmasker, slimme verzamelingen, de perfecte hardware voor een optimale workflow, inspirerende bewerkingen
APPS: elke les wordt er een app besproken die jouw fotografie kan helpen!
Educatieve Motivatie: een niet-verplichte opdracht, maar als je deze telkens uitvoert, zal je jouw fotografie zien groeien.
Doe het zelf: tips om thuis (creatief) te fotograferen
Inspiratie: wat kan je de komende tijd fotograferen? En hoe
Jeffke in ’t veld: een video van hoe ik, in het veld, te werk ga
….

JAARLIJKS LIDGELD

Het lidgeld voor 2019 bedraagt 185,- euro.


GEƏNTERESSEERD?

ONLINE LID

Momenteel is enkel een online lidmaatschap nog mogelijk. Op die manier kan je vanop afstand alle lessen volgen en ook van alle voordelen genieten!


* Lidgeld is niet terugbetaalbaar