Tel: +32 496 810 851

AANKOMENDE PRESENTATIES


 • 7 MAART // VNF APELDOORN, Nederland [Oog voor Beeld]
 • 13 MAART // GAFODI, Gavere [Fotobespreking]
 • 15 MAART // FOTOCLUB STUDIO 1, Brugge [Oog voor Beeld]
 • 5 APRIL // FOTOCLUB GAMMA, Tielt [Mijn natuurfotografie]
 • 29 APRIL // CAMERACLUB HALLE, Halle [Oog voor Beeld]
 • 22 JUNI // DAG VAN DE FOTOGRAFIE, Heusden-Zolder [Gedreven door passie] – publiek*
 • 17 SEPT // VERENIGING NATUURVRIENDEN, Aalst  [Mijn natuurfotografie]
 • 18 NOV // FOTOCLUB ZEFODA, Zemst  [Mijn natuurfotografie]

* publiek betekent dat iedereen welkom is

VRIJ TE BOEKEN LEZINGEN


Deze lezingen zijn er om je te motiveren, inspireren en activeren! Van techniek tot creatieve visies en de verfijning van het beeld in nabewerking. Perfect voor fotoclubs! Lezingen op maat zijn ook mogelijk!

Ik ben een geregistreerd lesgever bij  Breedbeeld. Als jouw club ook aangesloten is, geniet je van een korting tot €150,- !

MIJN NATUURFOTOGRAFIE

Aan de hand van eigen foto’s loods ik je mee doorheen de verschillende disciplines van de Natuurfotografie. Van landschap, macro, abstracties en wilde dieren tot het grafisch element. Voorzien van voldoende uitleg over het hoe, wat en waarom en welk materiaal ik er allemaal voor gebruik.

Prijs €250 + vervoersonkosten
Duur: 1,5 uur

OOG VOOR BEELD

Gebaseerd op het gelijknamig boek is dit ook een educatieve lezing waar aan de hand van zorgvuldig uitgekozen beelden heel wat visie en inspiratie gegeven wordt die jouw fotografie een meerwaarde kan bieden. Zo hebben we het over compositieregels, kleurcombinaties, hoe we naar een beeld kijken, regels doorbreken, hoe we een onderwerp analyseren, etc.

Prijs: €250 + vervoersonkosten
Duur: 1,5 uur

GEDREVEN DOOR PASSIE

“Gedreven door Passie” gaat over de weg die ik afgelegd heb om tot professioneel natuurfotograaf te komen. In tegenstelling tot wat velen denken, heb ik me niet altijd bezig gehouden met natuurfotografie maar ben ik jaren actief geweest als portret- en evenementenfotograaf en haalde ik een groot deel van mijn inkomsten uit de Microstock. Deze presentatie toont dan ook mijn vroegere foto’s, vertelt mijn ups en downs om als beginnend fotograaf aan inkomsten te geraken, etc. Niet zozeer een educatieve lezing maar een zeer inspirerende voorstelling die velen zal activeren!

Prijs: €250 + vervoersonkosten
Duur: 1,5 uur


BEELDANALYSE

Nieuwpoort

Soms heb je gewoon eens nood aan een extra mening of een andere kijk. De vele jaren in het onderwijs hebben mij kritisch naar foto’s leren kijken en individuele stijlen leren begeleiden. Daarom ook ben ik de perfecte partner om jouw beeld van opbouwende kritiek te voorzien, je frisse ideëen en je nieuwe invalshoeken mee te geven. Per sessie kunnen er ongeveer 35 foto’s besproken worden.

Prijs: €250 + vervoersonkosten
Duur: 2 uur

DEMO LIGHTROOM

_J816215-Edit

Een korte versie van het Lightroom Seminarie. Aan de hand van concrete voorbeelden toon ik hoe je de Bibliotheek Module en de Ontwikkelen Module optimaal gebruikt om tot een correcte en efficiënte Workflow te komen. Je ziet welke verwerkingstools er bestaan en vooral hoe je die tools kan gebruiken om probleemfoto’s op een creatieve en kwalitatieve manier te bewerken!

Prijs: €325 + vervoersonkosten
Duur: 2 uur

INSPIRERENDE BEELDVERWERKING

Tijdens deze sessie geef ik een demo Lightroom en bewerk ik JULLIE beelden! Benieuwd wat er uit jullie foto’s te halen valt? Welke verschillende verwerkingen mogelijk zijn? Hoe je oplossingen biedt aan problemen als; onscherpte, overbelichting, chromatische aberratie, etc? Deze praktische presentatie zal jouw ogen openen en je inspireren om in Lightroom EN in het veld nieuwe technieken te proberen.

Prijs: €275 + vervoersonkosten
Duur: 2 uur


OP REIS NAAR JAPAN

Een verslag van de winterreis naar Japan, waar we niet enkel de gekende sneeuwapen in de warmwaterbaden gefotografeerd hebben, maar ook heel veel aandacht besteed hebben aan de Japanse Kraanvogels, de Whooper Swans, Zeearenden en op zoek gegaan zijn naar vossen en Sika herten op het eiland Hokkaido.

Prijs: €175 + vervoersonkosten
Duur: 1 uur

OP REIS NAAR NAMIBIË

Na 5 reizen naar die prachtig land kan ik intussen al heel wat vertellen of het hoe, wat en waarom. Laat je verbazen door mooie landschappen en uniek wildlife van, naar mijn mening, één van de mooiste landen ter wereld op basis van diversiteit voor fotografen!

Prijs: €175 + vervoersonkosten
Duur: 1 uur


presentatie

Ik ben een geregistreerd lesgever bij  Breedbeeld. Als uw club ook aangesloten is, geniet je van een korting tot €150,- !

Informatie:

 • Vervoersonkosten worden gerekend aan €0,40/km (excl BTW) vertrekkend van bij mij thuis
 • Na de sessie wordt voldoende tijd voorzien voor vragen en antwoorden
 • Indien de lezing opengesteld wordt voor (betalende) derden, wordt een extra €95 (excl BTW) aangerekend.


VRAAG VIA DIT FORMULIER VRIJBLIJVEND MEER INFORMATIE

OnderwerpMijn NatuurfotografieOog Voor BeeldGedreven door PassieBeeldanalyseDemo LightroomOp reis naar JapanOp reis naar Namibië


Een prachtige fotopresentatie en gepresenteerd met aanstekelijk enthousiasme. Humoristische momenten perfect getimed. Top presentatie Jeff!!

Bedankt voor je heel boeiende reportage en fascinerende uitleg achter elke foto. Het heeft me zeker geïnspireerd!

Namens de fotoclub nogmaals bedankt voor de degelijke presentatie. U was niet de eerste spreker in de club maar wel één die iedereens aandacht kreeg en waarvan iedereen, naar mijn gevoel, iets heeft opgestoken.