Tel: +32 496 810 851

AANKOMENDE PRESENTATIES


7 MAART // VNF APELDOORN, Nederland

16 MAART // FOTOCLUB STUDIO 1, Brugge

5 APRIL // FOTOCLUB GAMMA, Tielt

17 SEPT // VERENIGING NATUURVRIENDEN, AALST

VRIJ TE BOEKEN LEZINGEN


Deze lezingen zijn er om je te motiveren, inspireren en activeren! Van techniek tot creatieve visies en de verfijning van het beeld in nabewerking. Perfect voor fotoclubs! Lezingen op maat zijn ook mogelijk!

MIJN NATUURFOTOGRAFIE

_JV72715-bewerkt-bewerkt-3

Aan de hand van eigen foto’s loods ik je mee doorheen de verschillende disciplines van de Natuurfotografie. Van landschap, macro, abstracties en wilde dieren tot het grafisch element. Voorzien van voldoende uitleg over het hoe, wat en waarom.

Prijs €250 + vervoersonkosten
Duur: 1,5 uur

OOG VOOR BEELD

Een educatieve lezing waar aan de hand van zorgvuldig uitgekozen beelden heel wat visie en inspiratie gegeven wordt die jouw fotografie een meerwaarde kan bieden. Zo heb ik het over compositieregels, kleurcombinaties, hoe het best landschappen fotograferen, etc.

Prijs: €250 + vervoersonkosten
Duur: 1,5 uur

GEDREVEN DOOR PASSIE

“Gedreven door Passie” gaat over de weg die ik afgelegd heb om tot professioneel natuurfotograaf te komen. In tegenstelling tot wat velen denken, heb ik me niet altijd bezig gehouden met natuurfotografie maar ben ik jaren actief geweest als portret- en evenementenfotograaf en haalde ik een groot deel van mijn inkomsten uit de Microstock. Deze presentatie toont dan ook mijn vroegere foto’s, vertelt mijn ups en downs om als beginnend fotograaf aan inkomsten te geraken, etc. Niet zozeer een educatieve lezing maar een zeer inspirerende voorstelling die velen zal activeren!

Prijs: €250 + vervoersonkosten
Duur: 1,5 uur

BEELDANALYSE

Nieuwpoort

Soms heb je gewoon eens nood aan een extra mening of een andere kijk. De vele jaren in het onderwijs hebben mij kritisch naar foto’s leren kijken en individuele stijlen leren begeleiden. Daarom ook ben ik de perfecte partner om jouw beeld van opbouwende kritiek te voorzien, je frisse ideëen en je nieuwe invalshoeken mee te geven. Per sessie kunnen er ongeveer 35 foto’s besproken worden.

Prijs: €250 + vervoersonkosten
Duur: 2 uur

DEMO LIGHTROOM

_J816215-Edit

Een korte versie van het Lightroom Seminarie. Aan de hand van concrete voorbeelden toon ik hoe je de Bibliotheek Module en de Ontwikkelen Module optimaal gebruikt om tot een correcte en efficiënte Workflow te komen. Je ziet welke verwerkingstools er bestaan en vooral hoe je die tools kan gebruiken om probleemfoto’s op een creatieve en kwalitatieve manier te bewerken!

Prijs: €325 + vervoersonkosten
Duur: 2 uur

INSPIRERENDE BEELDVERWERKING

_J815825

Tijdens deze sessie geef ik een demo Lightroom en bewerk ik JULLIE beelden! Benieuwd wat er uit jullie foto’s te halen valt? Welke verschillende verwerkingen mogelijk zijn? Hoe je oplossingen biedt aan problemen als; onscherpte, overbelichting, chromatische aberratie, etc? Deze praktische presentatie zal jouw ogen openen en je inspireren om in Lightroom EN in het veld nieuwe technieken te proberen.

Prijs: €275 + vervoersonkosten
Duur: 2 uur


presentatie

Ik ben een geregistreerd lesgever bij het Centrum voor Beeldexpressie. Als uw club ook aangesloten is, geniet je van een korting tot €150,- !

Informatie:

  • Vervoersonkosten worden gerekend aan €0,40/km (excl BTW) vertrekkend van bij mij thuis
  • Na de sessie wordt voldoende tijd voorzien voor vragen en antwoorden
  • Indien de lezing opengesteld wordt voor (betalende) derden, wordt een extra €60 (excl BTW) aangerekend.


Een prachtige fotopresentatie en gepresenteerd met aanstekelijk enthousiasme. Humoristische momenten perfect getimed. Top presentatie Jeff!!

Bedankt voor je heel boeiende reportage en fascinerende uitleg achter elke foto. Het heeft me zeker geïnspireerd!

Namens de fotoclub nogmaals bedankt voor de degelijke presentatie. U was niet de eerste spreker in de club maar wel één die iedereens aandacht kreeg en waarvan iedereen, naar mijn gevoel, iets heeft opgestoken.