Tel: +32 496 810 851

ONLINE CURSUSSEN

ONLINE CURSUSSEN


 

HOE ZIT HET MET DE BETALENDE CURSUSSEN?

Deze website werkt niet met abonnementsgeld of bedragen die je voor een bepaalde tijd toegang verschaffen tot een bepaalde cursus. Hoeveel is het al niet gebeurd dat je voor een cursus betaalt en wanneer je er daadwerkelijk aan wilt beginnen, de tijd verstreken is. En ook al heb je die op tijd kunnen volgen, we vergeten allemaal wel eens iets en dan is het zeker interessant dat je op een later moment nog eens kan terugblikken.

Hier is dat mogelijk! Je betaalt enkel voor de cursus die jou interesseert en dan krijg je onbeperkte toegang. Dit betekent dat je de cursus altijd kan raadplegen en dus niet dat na een onbepaalde tijd je de toegang ontzegd wordt.

Sommige cursussen voorzie ik af en toe ook van een update. Stel dat je een cursus Masterbewerkingen in Lightroom gekocht hebt en na enkele maanden vind ik een paar nieuwe leuke bewerkingen, dan worden die eraan toegevoegd en kan je die dus, zonder extra te betalen, ook raadplegen!

Ook wanneer een cursus uitgebreider wordt en de prijs omhoog gaat, wordt er jou niets extra aangerekend. Je hebt er dus alle voordeel bij om die vroeg aan te kopen!

HOE KAN IK EEN GRATIS CURSUS VOLGEN

Om toegang te krijgen tot een gratis cursus volstaat het om een account aan te maken.

HOE KAN IK TOEGANG KRIJGEN TOT EEN BETALENDE CURSUS?

Om een betalende cursus te volgen, kan je na het creëren van een een account het bedrag via Paypal betalen. Heb je geen paypal account dan kan je dat op de website van Paypal aangeven en ook via Mastercard/Visa/etc betalen.

HET LUKT NIET OM VIA PAYPAL TE BETALEN, KAN IK EEN ANDERE METHODE GEBRUIKEN?

Natuurlijk! Je kan nog steeds het bedrag overschrijven op reknr IBAN BE43 3770 7849 8501 (Bic BBRUBEBB) met vermelding van je Gebruikersnaam en cursusnaam. Wanneer ik het bedrag op de rekening zie verschijnen, geef ik je toegang tot de cursus (wat een paar dagen kan duren).

Het is echter ook mogelijk om me een betalingsbewijs door te sturen waardoor je vlugger toegang tot de cursus krijgt. Dit doe je in jouw profiel bij Cursussen in behandeling

HOE KAN IK MIJN ACCOUNT RAADPLEGEN

Jouw account kan je raadplegen door, nadat je ingelogd bent, op jouw naam te klikken die je rechtsboven de website ziet