Tel: +32 496 810 851

WORKSHOP LIGHTROOM Beeldverwerking


Tijdens deze workshop ligt het accent op het Beeldverwerking. We leren efficiënt omgaan met de Ontwikkelen Module en maken kennis met de verschillende gereedschappen die een beeld naar een hoger niveau brengen en leren we geavanceerde technieken met gegradueerde filters en het aanpassingspenseel. We bespreken natuurlijk ook hoe we backups nemen en wat de voordelen van het DNG-bestand zijn.

voornastrandlang

DATA: To be announced…

PRIJS:

INBEGREPENhet e-boek “Licht op Lightroom”, een samenvatting van de lessen, koffie & water

BENODIGDHEDENEen laptop met Lightroom geïnstalleerd. Heb je nog geen versie van Lightroom dan kan je hier een 7-dagen probeerversie hier downloaden. Opgelet! Installeer die pas de avond voor de eerste workshop. Beschik je niet over een laptop dan kan je nog steeds de cursus volgen. Hou er dan rekening mee dat er momenten voorzien worden waarop de deelnemers de technieken kunnen inoefenen.

VEREISTE KENNISBasis

AANTAL DEELNEMERS:  max 8

WAAR?   


 


Belangrijk! De workshop is geschikt voor beginners maar ook voor personen die al langer met Lightroom bezig zijn en hun workflow willen optimaliseren. Het is een zeer intensieve workshop en het is aan te raden om na de les de stof te herhalen en in te oefenen!

Is de beste workshop die ik ooit gedaan heb. Zeer leerzaam, goed tempo, Jeffrey is rustig, duidelijk en ter zaken kundig.

Zeer goede lesgever, heldere en gestructureerde uitleg. Duidelijk veel vakkennis maar ook het geduld om dit over te brengen.

11/10 De allerbeste, meest gedreven leraar die ik ken!!!

Een lesgever uit de duizend, die zijn vak kent en er voor gaat. Gedreven, enthousiast, volgt zeer goed zijn cursisten op . Les geven is zijn leven…. dat voelt men aan de manier waarop