Tel: +32 496 810 851

VISIEWANDELING TVV OPVANGCENTRUM VOOR WILDE DIEREN

VISIEWANDELING TVV HET OPVANGCENTRUM VOOR WILDE DIEREN


In het kader van Project Wounded richt ik een workshop in ten voordele van het Opvangcentrum voor Vogels en Wilde dieren in Merelbeke [www.vocmerelbeke.be]. De opbrengst gaat dan ook integraal naar de werking ervan.

De wandeling gaat op zaterdag 18 mei, tijdens de kijkdag in het opvangcentrum, door. We wandelen in de nabije omgeving van het opvangcentrum zelf en voor en na de wandeling kan je nog gratis het opvangcentrum bezoeken, de vogelvrijlating meemaken en genieten van een drankje op het terras.


WAT IS EEN VISIEWANDELING

Tijdens een Visiewandeling leer je kritisch kijken naar de natuur met oog op beeldvorming. Je leert lichtsituaties inschatten, wanneer je welke composities kan gebruiken, hoe sfeer toe te voegen etc. Het is niet de bedoeling dat we fotograferen, het belangrijkste is dat we leren kijken en onze scene leren analyseren en ondervinden wat de beste compositie, belichting en techniek is om die scene zo optimaal mogelijk in beeld te brengen. Je gaat dus niet met mooie plaatjes naar huis maar wel met een enorme kennis rond beeldvorming. Het spreekt voor zich dat de tips die gegeven worden, afhankelijk zijn van de locatie en de licht- & weersomstandigheden.

AANTAL PERSONEN: Max 12 per sessie

PRIJS: €10 pp

DATA: Zaterdag 18 Mei 2019

DUUR:

  • Start Sessie 1: 14:00u – 15:15u – VOLZET
  • Start Sessie 2: 15.30u – 16:45u – VOLZET

WAAR: VOC Merelbeke, Liedermeersweg 14 – 9820 Merelbeke I

*Deze visiewandeling gaat ook bij slecht weer door