Tel: +32 496 810 851

VISIEWANDELING


Tijdens een Visiewandeling leer je kritisch kijken naar de natuur met oog op beeldvorming. Je leert lichtsituaties inschatten, wanneer je welke composities kan gebruiken, hoe sfeer toe te voegen etc. Het is niet de bedoeling dat we fotograferen, het belangrijkste is dat we leren kijken en onze scene leren analyseren en ondervinden wat de beste compositie, belichting en techniek is om die scene zo optimaal mogelijk in beeld te brengen. Je gaat dus niet met mooie plaatjes naar huis maar wel met een enorme kennis rond beeldvorming. Het spreekt voor zich dat de tips die gegeven worden, afhankelijk zijn van de locatie en de licht- & weersomstandigheden.

AANTAL PERSONEN: VOLZET

PRIJS: €40 pp

DATA: Zaterdag 6 Mei 2017

DUUR: 8.30 – 10.30u

WAARBRAKELBOS,

 

*Deze visiewandeling gaat ook bij slecht weer door

J13_8185
_J816069
_J139488-bewerkt-bewerkt-Edit

Deze workshop mag zeker niet ontbreken op het ‘To Do’ lijstje van fotografen! Bedankt Jeffrey voor de leerrijke workshop!

Annelore S

Dankzij het super idee van Annelore enkele maanden geleden konden we deze morgen met lentekriebels en in zomerse sfeer genieten van een erg leuke en leerzame visiewandeling in het Brakelbos! We werden verwelkomd door de dartelende reetjes, het frisse groen en de laatste boshyacintjes kleurden het prachtige bos en de zon priemde zich al snel door de hoge kruinen van de beukenbomen… Kortom, alweer een geweldig succes !!

Ilse VH

Ik heb er van genoten! bedankt!

Hilde VH

Het was super interessant ……een aanrader

Josiane VDB

Meer Workshops