Tel: +32 496 810 851

Workshop Eigen Website maken

IN 1-2-3 EEN PROFESSIONELE WEBSITE


Heb je een eigen website of vertrouw je nog op externe sites zoals Facebook, 500px, Flickr, Instagram,etc? Jouw portfolio op sociale media publiceren, is zeker belangrijk maar als fotograaf mag het je niet aan een eigen website ontbreken. Misschien schrikt het je een beetje af om eraan te beginnen maar tijdens deze workshop creëren we samen stap-voor-stap onze eigen website.  Voorzien van een landingspagina, contactpagina, jouw portfolio met verschillende categorieën, een gastenboek en een beschermde paginaDit alles op een zeer duidelijke en overzichtelijke manier want het is natuurlijk de bedoeling dat je, na deze cursus, zelf jouw website verder kan uitwerken en updaten. De website is overigens ook compatibel met verschillende browsers en apparaten zoals smartphones, tablets, etc.

Een voorbeeld van hoe die eruit kan zien, zie je op: http://jeffvd.jimdo.com. We starten allemaal met deze lay-out maar achteraf kan deze zonder problemen en zonder iets te verliezen, gewijzigd worden.

Deze cursus duurt 1 dag

DATA: Zaterdag 15 juni |  9.00u – 16.30u – Volzet

PRIJS: 195 euro pp

INBEGREPEN: Syllabus, koffie, thee & water

BENODIGDHEDENEen laptop met WiFi (er is Wifi in de workshopruimte)

VEREISTE KENNISBasisgebruik computer (met een USB-Stick en de Verkenner/Finder kunnen werken)

AANTAL DEELNEMERS: Min 6 – Max 8 

WAAR?   Bedrijvencentrum Mechelen Zuid, De Regenboog 11 – 2800 Mechelen [Google Maps]. Op een half uur van Antwerpen en Leuven, en een klein uurtje van Gent.

WAT MAG JE VERWACHTEN

  • Je ontvangt een volledige cursus zodat je tijdens de cursus niet hoeft te noteren en alles aandachtig kan volgen.
  • Na de opleiding is jouw website volledig up and running en kan je bezoekers verbazen met jouw portfolio.
  • We maken een landingspagina, contactpagina, jouw portfolio met verschillende categorieën, een gastenboek en een beschermde pagina.
  • Na de workshop kan je ook nog eens mijn feedback vragen. Dan bekijk ik jouw volledige website en waar nodig voorzie ik elk detail van commentaar.
  • Voor een professionele look, word je ook op weg geholpen om jouw eigen domeinnaam en e-mailadres te koppelen.
  • Achteraf kan je zeer eenvoudig de lay-out wijzigen zonder iets kwijt te zijn!

BEKIJK HIER ENKELE VOORBEELDEN VAN DE VORIGE DEELNEMERSWe beginnen met het goedkoopste (gratis) account op Jimdo. Hierdoor kan ik de kostprijs van de workshop drukken. Als je beslist om de website te houden, wat natuurlijk de bedoeling is, kan je naar wens – via Jimdo – jouw eigen domeinnaam koppelen voor €6,50/maand. Naast deze domeinnaam krijg je van Jimdo, binnen datzelfde abonnement, ook een eigen mailadres, bezoekersstatistieken, SEO, persoonlijke support en een eenvoudige webwinkel. Natuurlijk verdwijnt dan ook het logo van Jimdo van je website.